Novosti

BLOPENS setovi firme Centropen za bojenje po papiru i tekstilu su idealan način da djeca kreativno ispune slobodno vrijeme. Setovi BLOPENS su u živopisnim bojama i sadrže bojice i šablone životinja, cvijeća i slova u formatima A4 i A5. Magični BLOPENS setovi kao posebna vrsta su punjeni specijalnom tintom koja mijenja boju prilikom nanošenja različitih slojeva. Svi setovi su namijenjeni za djecu preko 4 godine, boje su na vodenoj bazi, perive i sigurne za upotrebu.

 

Pravo je vrijeme da složite svoje fotografije sa putovanja i raznih radosnih događaja (rođenja, krštenja, mature, svadbe) u najbolje foto albume i foto ramove na tržištu.

Proizvode iz nove kolekcije Innova Editions Ltd. (Velika Britanija) možete naći u dobro snabdjevenim knjižarama, foto radnjama i poklon šopovima.

 

 
 

 Novo sjedište firme KEC-TIM d.o.o. je u Ulici Ivana Gorana Kovačića 175 u Banjaluci. Kvalitetniji uslovi rada na novoj lokaciji će nam omogućiti da još bolje ostvarujemo našu ulogu vodećeg uvoznika i distributera foto ramova i foto albuma na tržištu BiH. U ponudi je i širok asortiman ukrasnih predmeta (metalni globusi, satovi, čestitke), kreativnog programa za djecu, kao i školskog pribora i kancelarijskog materijala.

U našoj ponudi su ponovo proizvodi firme KOH-I-NOOR a.s., Češka Republika,  jednog od najvećih svjetskih proizvođača umjetničkog, školskog, kancelarijskog i hobi pribora. Dugogodišnja tradicija je garancija najvišeg kvaliteta proizvoda ove firme. Osim toga, u KOH-I-NOOR-u se vodi stalna briga o razvoju novih proizvoda koji će biti u skladu sa potrebama kupaca, kao i najvišim ergonomskim i ekološkim standardima.

Čestitke firme LUKA BASIC, Beč, Austrija, odlikuju se svim potrebnim osobinama da se lijepe želje prenesu na najbolji način. Izvanredan dizajn i širok asortiman čestitki prilagođen je različitim potrebama i prilikama, uz vrhunski kvalitet papira i štampe i koverte lijepih boja. Čestitke se štampaju u Njemačkoj, a zlatni i srebrni detalji, kao i različite sjajne aplikacije u štampi daju čestitkama poseban izgled.

I u ovom uvozu smo obogatili naš prodajni program novitetima firme Mascagni. Dizajn ove italijanske firme svojim novim idejama uvijek dokazuje zašto je Mascagni lider u ovoj oblasti. Nove su serije foto ramova M353, M412 i M467, kao i proširenje kolekcije metalnih globusa.

 

Izvršili smo novi uvoz proizvoda firme KLS ALBEN + RAHMEN, Njemačka. Osim standardnog asortimana (foto albumi i PVC , klip i drveni ramovi) u prodajni program smo uvrstili novu seriju drvenih foto ramova S610 (formati 13x18 do 50x70) i nove foto albume za studijske fotografije PROFI (tradicionalni foto album, 30 crnih strana formata 24x35 cm sa pergament papirom za zaštitu fotografija).

Kontakt info

KEC-TIM d.o.o.

Ivana Gorana Kovačića 175
78000 Banja Luka, BiH

Tel. +387 51 327 650
Tel. +387 51 327 651

Fax +387 51 327 652

info@kec-tim.com

 

https://www.facebook.com/kectimdoo