Novosti

U našoj ponudi su ponovo proizvodi firme KOH-I-NOOR a.s., Češka Republika,  jednog od najvećih svjetskih proizvođača umjetničkog, školskog, kancelarijskog i hobi pribora. Dugogodišnja tradicija je garancija najvišeg kvaliteta proizvoda ove firme. Osim toga, u KOH-I-NOOR-u se vodi stalna briga o razvoju novih proizvoda koji će biti u skladu sa potrebama kupaca, kao i najvišim ergonomskim i ekološkim standardima.

Čestitke firme LUKA BASIC, Beč, Austrija, odlikuju se svim potrebnim osobinama da se lijepe želje prenesu na najbolji način. Izvanredan dizajn i širok asortiman čestitki prilagođen je različitim potrebama i prilikama, uz vrhunski kvalitet papira i štampe i koverte lijepih boja. Čestitke se štampaju u Njemačkoj, a zlatni i srebrni detalji, kao i različite sjajne aplikacije u štampi daju čestitkama poseban izgled.

I u ovom uvozu smo obogatili naš prodajni program novitetima firme Mascagni. Dizajn ove italijanske firme svojim novim idejama uvijek dokazuje zašto je Mascagni lider u ovoj oblasti. Nove su serije foto ramova M353, M412 i M467, kao i proširenje kolekcije metalnih globusa.

 

Izvršili smo novi uvoz proizvoda firme KLS ALBEN + RAHMEN, Njemačka. Osim standardnog asortimana (foto albumi i PVC , klip i drveni ramovi) u prodajni program smo uvrstili novu seriju drvenih foto ramova S610 (formati 13x18 do 50x70) i nove foto albume za studijske fotografije PROFI (tradicionalni foto album, 30 crnih strana formata 24x35 cm sa pergament papirom za zaštitu fotografija).

Kontakt info

KEC-TIM d.o.o.

Knjaza Miloša 27.
78000 Banja Luka, BiH

Tel./Fax:  +387 51 316 981
Tel: +387 51 327 650

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.